Wedtips Aad de Mos: “Einde oefening Schmidt bij verlies PSV”

Door Stefan van Buren


Meestervoorspeller Aad de Mos helpt je op weg met veel nieuwe wedtips!

De zesde aflevering van de podcast Twee Viertje met Aad de Mos staat alweer online! Onze huisanalist reageert op het schandaal rondom Overmars, bespreekt waar het misgaat bij zijn oude club PSV en doet een aantal interessante voorspellingen. Luister naar de podcast of bekijk de wedtips hieronder.

Moeilijke wedstrijd voor AZ tegen RKC

“Ik zeg dat AZ wint met één goal verschil. Het is altijd een moeilijke wedstrijd voor de topclubs om tegen RKC te spelen Ik denk dat het een narrow escape wordt. Deze wedstrijden zijn soms moeilijker dan de topwedstrijden. RKC speelt vaak heel goed tegen AZ. Verleden jaar bij de opening hebben ze zelfs gewonnen.”

RKC - AZ
AZ wint met meer dan 1 goal verschil
2.20

 

Ajax gemotiveerd tegen FC Twente

“Ajax wint van FC Twente. Het is een lastige tegenstander, want FC Twente heeft heel veel vertrouwen. Verleden jaar hebben ze zelfs gewonnen in Amsterdam. Maar dat werkt voor Ajax goed in de tactische bespreking en mentale voorbeschouwing. Voor Ten Hag is het makkelijk om zijn spelers te motiveren. Ajax gaat volle bak.”

Ajax - FC Twente
Ajax wint met minder dan 3,5 goal
2.10

Ajax wint de KNVB Beker
1.65

‘Als PSV verliest, wordt Schmidt ontslagen’

“Op het moment dat PSV niet wint van Vitesse, is het einde oefening voor de trainer. Dan zou Feyenoord weglopen. Dit is één van de laatste kansen om aan te haken en niet in de problemen te komen voor de tweede plaats. In mijn ervaring, ik heb allebei de clubs getraind, speelt PSV altijd vrij gelukkig in het Gelredome. Van de tien keer zullen ze er acht winnen.”

Vitesse - PSV
PSV wint
1.75

 

Real Madrid heeft wat recht te zetten tegen Villarreal

“Ik denk dat beide teams scoren. Ze zijn allebei aanvallend ingesteld. Real Madrid gaat voor de titel. Ze hebben de Beker al verloren en moeten wat rechtzetten. Villareal creëert thuis altijd kansen. Ik heb de wedstrijd tegen FC Barcelona helemaal gezien, toen creëerden ze ook kansen.”

Villarreal - Real Madrid
Beide teams scoren
1.61

 

Inter gaat de tent dichtgooien tegen Napoli

“Napoli – Inter wordt een gesloten wedstrijd. Inter heeft een tikkie gehad in de derby tegen AC Milan, die gaan nu niet de deur open zetten. Ze gaan in deze uitwedstrijd voor een gelijkspel en zullen de tent helemaal dicht gooien. Daarom verwacht ik minder dan 2,5 goal.”

Napoli - Internazionale
Minder dan 2,5 goal
2.00

Meer Raad van Aad

Aad voorspelt: “Manchester City gaat de treble winnen”

Manchester City en Manchester United strijden om de FA Cup. Aad de Mos geeft Erik ten Hag een kleine kans: “City is favoriet”

Knotsgekke slotdag op komst: “Ajax naar de Conference League”

Er staat zondag veel op het spel in de laatste speelronde in de Eredivisie. Aad de Mos denkt dat Ajax als verliezer uit het weekend komt.

“AZ werd overlopen; kleine kans om de finale te halen”

Aad de Mos geeft AZ een kleine kans om de finale van de Conference League te halen. Hij verwacht een moeilijke return tegen West Ham.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie