Raad van Aad: “Ajax wint met weinig goals van Utrecht”

Door Stefan van Buren


Raad van Aad: “Ajax wint met weinig goals van Utrecht”

De Eredivisie begint vrijdag weer. Na een winterstop van drie weken komen alle Nederlandse ploegen weer in actie. De top drie, bestaande uit PSV, Ajax en Feyenoord, hervat de spannende titelstrijd. Onze huisanalist Aad de Mos verwacht echter geen moeilijkheden voor de titelkandidaten, ook niet voor Ajax in de moeilijke uitwedstrijd bij FC Utrecht.

Ajax voorzichtig tegen FC Utrecht

De uitwedstrijd van Ajax bij FC Utrecht is traditioneel gezien een lastige, maar De Mos is ervan overtuigd dat de Amsterdammers als sterkste uit de strijd komen. “Het is altijd belangrijk om de eerste wedstrijd niet te verliezen. Ik denk dat Ajax gaat winnen. Beide ploegen zullen wel problemen hebben in de opstellingen voorzichtig zijn, omdat ze bepaalde spelers niet kunnen opstellen door besmettingen.”

FC Utrecht - Ajax
Ajax wint met minder dan 3,5 goal
2.87

*Odds zijn ingevoerd en gecontroleerd op het moment van schrijven en kunnen veranderen na publicatie. 

Pech van Ajax op trainingskamp

Vindt Aad het een blunder dat Ajax ondanks corona toch vastgehouden heeft aan het trainingskamp in Portugal? Een risico was het op z’n minst.

“Ze zijn vertrokken met negatieve tests en een groep van 63 man. Dan hoop je dat je in een bubbel kunt blijven, maar ze krijgen eten geserveerd door mensen die ’s avonds weer naar huis gaan. Het is daar niet zo streng georganiseerd zoals in het begin bij de Champions League met Inter Milan, Bayern München en Paris Saint Germain, die bleven met zijn allen in het hotel, ook het personeel.”

“Je moet een beetje geluk hebben hoe je alles kunt organiseren in het hotel. Bij AZ is volgens mij niets gebeurd, die hebben geluk gehad, Ajax heeft wat pech gehad en Feyenoord en PSV hebben op de juiste momenten de goede beslissingen genomen.”

Winst PSV en Feyenoord

PSV en Feyenoord annuleerden allebei hun trainingskamp vanwege corona en de risico’s die daarbij kwamen kijken. Bij de hervatting van de competitie kunnen we zien wie de juiste beslissingen heeft genomen en welke ploeg het sterkst uit de winterstop komt. Voor de eerstvolgende wedstrijden verwacht Aad ook voor PSV en Feyenoord een overwinning:

FC Groningen - PSV
PSV wint
1.36
Feyenoord - Vitesse
Feyenoord wint
1.44

Meer Raad van Aad

Aad voorspelt: “Manchester City gaat de treble winnen”

Manchester City en Manchester United strijden om de FA Cup. Aad de Mos geeft Erik ten Hag een kleine kans: “City is favoriet”

Knotsgekke slotdag op komst: “Ajax naar de Conference League”

Er staat zondag veel op het spel in de laatste speelronde in de Eredivisie. Aad de Mos denkt dat Ajax als verliezer uit het weekend komt.

“AZ werd overlopen; kleine kans om de finale te halen”

Aad de Mos geeft AZ een kleine kans om de finale van de Conference League te halen. Hij verwacht een moeilijke return tegen West Ham.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie