Aad de Mos voorspelt kampioen en degradant Eredivisie

Door Stefan van Buren


Aad de Mos voorspelt kampioen en degradant Eredivisie

Wie kan je beter voorbereiden op de tweede seizoenshelft dan onze eigen meestervoorspeller Aad de Mos? In de nieuwe uitzending van de podcast Twee Viertje met Aad deelt de oud-voetbaltrainer van Ajax en PSV zijn vooruitziende blik en wedtips voor de hervatting van de Eredivisie.  

Ajax wordt kampioen

Hoewel PSV momenteel op de eerste plek staat, verwacht De Mos dat een andere ploeg er met de titel vandoor gaat: “Ik denk dat Ajax kampioen wordt. Ze hebben de beste selectie en de ervaring om als kampioen te spelen. Dat heeft PSV niet. Ik ga ervan uit dat Ajax opnieuw kampioen wordt.”

Eredivisie kampioen
Ajax wordt kampioen
1.50

* Kansen zijn onderhevig aan verandering

Haller wordt topscorer

“Ik denk dat Sébastien Haller de meeste kansen heeft, omdat hij speelt in een goede ploeg, die altijd aanvallend speelt. Hij krijgt natuurlijk een enorm aantal kansen en soms benut hij maar de helft, behalve dan in de Champions League. I de competitie krijgt hij veel kansen. Dat is een stuk makkelijker dan voor Bryan Linssen en Loïs Openda. Ik denk dat Haller de topscorer van Nederland gaat worden.”

Eredivisie topscorer
Haller wordt topscorer
1.57

* Kansen zijn onderhevig aan verandering

PEC Zwolle degradeert

“PEC Zwolle zal alles ondernemen om degradatie te voorkomen. Ze hebben Oussama Darfalou van Vitesse en Max de Waal van Jong Ajax erbij gehaald. Het zijn de laatste stuiptrekkingen. Vergeleken met Sparta en Fortuna Sittard heeft PEC de minste selectie, denk ik. Ze scoren heel moeilijk en krijgen gemakkelijk goals tegen.”

Eredivisie degradatie
PEC Zwolle degradeert
1.05

* Kansen zijn onderhevig aan verandering

Nieuwe podcast

In onze wekelijkse podcast Twee Viertje met De Mos ging onze huisanalist verder in op de situatie bij FC Barcelona, het trainingskamp van Ajax en gaf hij wedtips voor verschillende wedstrijden in de komende speelronde. Luister de podcast Twee Viertje met De Mos hier.

Meer Raad van Aad

Aad voorspelt: “Manchester City gaat de treble winnen”

Manchester City en Manchester United strijden om de FA Cup. Aad de Mos geeft Erik ten Hag een kleine kans: “City is favoriet”

Knotsgekke slotdag op komst: “Ajax naar de Conference League”

Er staat zondag veel op het spel in de laatste speelronde in de Eredivisie. Aad de Mos denkt dat Ajax als verliezer uit het weekend komt.

“AZ werd overlopen; kleine kans om de finale te halen”

Aad de Mos geeft AZ een kleine kans om de finale van de Conference League te halen. Hij verwacht een moeilijke return tegen West Ham.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie